Pagina's

dinsdag 30 april 2013

Deze feest etalage in de Hartenstraat is perfect oranje, eeeh nee zwart/wit :D


2 opmerkingen:

 1. harstikke leuk patricia ,
  hele leuke site
  ik kijk er met liefde naar!
  misschien een tip, werk eens aan de lay out en aan de site. het ziet er nogal saai uit en dat zijn jouw artikels natuurlijk niet. via de iMac/ macbook kan je gewoon een prachtige site maken , leukt me erg leuk. ik ben verliefd op je site en je schoenen ( die cowboy laarzen ). heb je eigenlijk kinderen , is het leuk wonen in amsterdam en hoezo ben je hier mee begonnen.
  xxxxxxx aukje die ook van koeien houdt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om een zo'n leuke reactie van je te krijgen Aukje. Ik heb sinds kort een MacBook en het is inderdaad hoogste tijd om veranderingen te gaan aanbrengen op de site. Kijken of ik van een hobby werk kan maken. Mijn laarzen zitten nog steeds heerlijk, ik heb 2 puberkinderen en woon met heel veel plezier midden in Amsterdam. Ik hou van de drukte, mensen en alle reuring en van nog veel meer. Groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen