Pagina's

woensdag 28 mei 2014

Openingsfeest pop-up shop Gek op Zwart/Wit 1 juli!Mijn Gek op Zwart/Wit pop-up shop is medio juni een feit en dat vier ik op dinsdag 1 juli van 18.00 - 20.00 uur met een knallend openingsfeest.
Naast dat er in de winkel een te gekke mix van mooie leuke, verantwoorde design, gift, fun en nog veel meer zwart/wit stuff te zien is, treedt rond 19.00 uur een zeer toepasselijke act op: namelijk de band BLACK&WHITE.
Ze spelen een mix van reggae, latin en afrobeat in meer dan vier talen gezongen! Na zijn reis begin 2013 naar Sierra Leone en Guinnee kwam de in Amsterdam geboren muzikant Roy Maxiem terug met zijn eerste album Black&White. Gemaakt met King Dus, multi instrumentalist en topartiest uit Sierra Leone. Boordevol energie en inspiratie bracht Roy vervolgens de band Black&White bij elkaar. 
Wees welkom en degene die het mooist, leukst, gekst in zwart/wit komt wint een geweldige hoofdprijs en de eretitel Zwart/Wit gek 2014!
Tot 1 juli.
Patricia van Bossum
P.S. liever geen cadeau’s, maar geld. Dan ga ik als Gek op Zwart/Wit zoveel mogelijk bedreigde Panda’s adopteren via het Wereld Natuur Fonds! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten